Kik vagyunk?

Kutatásokat végzünk olyan új eljárások kifejlesztése érdekében, melyek hatékonyan támogatják az orvosi tudományterület előrehaladását (kutatásban és klinikai gyakorlatban egyaránt).

Olvass tovább

Csapatunk

Az élettani szabályozások központ kutatócsoportját a legszenvedélyesebb és legismertebb kutatók és tudósok alkotják az egészségügyi-mérnöki területen.

Olvass tovább

Daganatos betegségek

A Harvard Medical School bemutatta a tumor növekedésének angiogén gátlás alatt álló modelljét, amelyet tüdőrákos egereken végzett kísérletek segítségével validáltak.

Olvass tovább

Új kutatás

Kutatási megbeszélést folytattak a PhysCon, a Harvard Orvosbiológiai Rendszertechnikai Kutatócsoportja, a Heim Pál Gyermekkórház és a Magyar Diabetes Szövetség között.

Olvass tovább

A Kutatói Csapatról

Az élettani szabályozások kutatóközpontja (PhysCon) az orvosbiológia interdiszciplináris területén dolgozik, főleg a fiziológiai modellezésen, szimuláción és kontroll területen, hatékonyan támogatva az orvostudomány fejlődését (mind a kutatás, mind a klinikai gyakorlat szempontjából), a mérnöki tudás tényleges ismeretében tudományok.

TOVÁBB OLVASOM

Hogyan működik a mesterséges hasnyálmirigy?

A mesterséges hasnyálmirigy automatikusan szabályozná a véráram glükózszintjét.

Legfrissebb események

  • SAMI 2020
    2020. január 23
  • ERC 2019. nap
    2019 november 21.

ÖSSZES MEGTEKINTÉSE

X

FOLYÓIRAT CIKKEK

X

KÖZLEMÉNYEK

11

KUTATÁSI TAGOK

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK

A hír címe

Dynamically enable mission-critical services via high-payoff technologies. Interactively enable enterprise experiences whereas premium markets. Seamlessly productivate customized niches without just in time content. Compellingly embrace

Tovább olvasom >

ERC nap, 2017

A Magyar Tudományos Évad részeként 2017. november 22-én workshopot rendezett a Fiziológiai Ellenőrző Kutatóközpont.

Tovább olvasom >

CSAPATUNK